Rreth nesh


Arredo Fab Studio


Është një shoqëri e themeluar në vitin 1996 me eksperiencë në treg në fushën e arredimit për bare, restorante , pasticeri , furra  buke , supermarkete , dhoma frigoriferike , vetëshërbime , ambiente magazinimi etj. Gjithçka është e realizuar me teknologjinë e fundit që ka të bëjë me arredimin dhe linjat origjinale që i japin mundësi kujtdo që të personalizojë zgjedhjet e tij. Cilësia, komoditeti dhe çmimi i mirë janë ato që bëjnë diferencën.

“Cilësia, komoditeti dhe çmimi i mirë janë ato që bëjnë diferencën.”

Punët tona

Buy now